Články na téma SM Systém

Kterou knihu na cvičení SM Systém si mám koupit?

Začínáte s SM Systémem a nevíte kterou knihu si koupit, jestli „Zdravá záda“ nebo „Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace“? Rádi by jste věděli v čem se knihy liší a pro koho je každá určena. Koupit knihu Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace nebo Zdravá záda - celý článek

Kniha Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace a Zdravá záda

TRX vs. SM Systém

Nedávno se mě při terapii, když jsem doporučoval cvičení SM Systém, klientka zeptala:"TRX Systém je něco podobného jako SM Systém? Přece je to taky lano a můžu s ním cvičit doma nebo ve skupině." Rád bych teda nastínil, co je TRX a jaké má výhody a nevýhody vůči SM Systému. TRX vs. SM Systém - celý článek

TRX vs. SM Systém

Cvičení SM Systém nejen pro těhotné matky

SM Systém je výborné nenáročné cvičení v těhotenství, kdy zdravě posiluje svaly břišní, hýžďové a svaly pánevního dna. Díky propracovanému systému, se během cvičení protahují svaly přetěžované, jako je oblast krční a dolní část zad – bederní oblast. SM Systém je cesta ke zdraví maminky i dítěte.

SM Systém a skolióza

SM systém léčí skoliózu skrze aktivaci svalových spirál. Tyto spirály vytahují páteř nahoru a dochází k její trakci. Díky cvičení SM systému, dochází k centraci páteře a vyrovnávání skoliotického držení těla. Viditelné výsledky, při pravidelném cvičení, se dostaví za 1-3měsíce při cvičení 2 x 30 minut každý den.

Nord Walking a SM systém

Nord Walking je populární sportovní aktivita, která má pozitivní vliv na zdraví. Často je prováděna špatně a mnoho příznivců této aktivity si ubližují, místo aby si pomáhali. Přečtěte si doporučení pro toto cvičení z pohledu SM systému a jak se vyvarovat špatným pohybovým návykům. Utužte a prohlubte si zdraví do 100 let.

SM systém pro seniory s Artrózou

Mnoho seniorů má problémy s Artrózou v kyčelním a kolenním kloubu a obecně mají problémy s bezbolestnou chůzí. SM systém díky vyrovnání osy těla a správnému aktivování spirál, umožní zastavení a dokonce i zlepšení problému a artrózou. Zároveň umožní prodloužit dobu bezbolestné chůze a to v jakémkoli věku do 100 let.